Emma

Ecocentrum EMMA is GROENE pionier in Enschede

Ecocentrum EMMA is een van de groenwas-pioniers in Enschede. Op 24 maart ondertekenden zij de intentieverklaring. Inmiddels heeft u hier geldGROENwassen waardebonnen kunnen kopen. Ecocentrum EMMA spaarde een isolerend doek bij elkaar (deels eigen geld, deels met behulp van klanten). 

Schermafbeelding 2014-03-24 om 13.43.21

Het verhaal van Ecocentrum EMMA
Ecocentrum EMMA in Enschede is een samenwerking van enkele kleine duurzame bedrijven, met o.a. een natuurvoedingswinkel, een biologisch eetcafé, bloemen en plantenafdeling, een fietsenmaker en een zaak voor natuurlijk bouwmateriaal, deels in een oude plantenkas.

Waarom meedoen aan geld GROEN wassen?
“Met uw hulp kunnen wij investeringen doen in de isolatie van de kas en in LED lampen. Dan kunt u ook in de winter behaaglijk in de plantenkas eten en kunnen wij bij normale temperaturen werken, met om ons heen veel groene planten die het goed doen door de LED lampen.”

Naam ondernemer: Susanne Groten
Adres: Emmastraat 189,
7513 BC Enschede
Website: www.ecocentrumemma.nl
Spaarden voor: isolerend doek
U spaarde mee als: u een strip waardebonnen koopt van €100, hiervoor krijgt u €120 terug. De waardebonnen a €20 per keer zijn in drie jaar in te wisselen voor product/dienst. U kunt overigens ook een waardebonnenset kopen van €250, waarvoor u €300 in waarde terug krijgt. Tot slot kunt u ook voor €300 een aandeel energiebesparing kopen. We betalen dan  €318  terug in 3 jaarlijkse termijnen van €106. Zo kunnen wij samen met u meer van onze ecologische dromen waarmaken!
Verwachte CO2 besparing per jaar: 1791 kg (schatting)

EcocentrumEMMA