logo-groot

GROENE healing, aura reading en coaching bij De Gouden Cirkel

Op 31 maart 2014 startte de waardebonnenverkoop bij De Gouden Cirkel. De ondernemers achter dit bedrijf zijn Martine en Marita. Zij waren tevens aanwezig op de pioniersavond op 31 maart. Omdat de diensten van Marita en Martine worden vergoed uit het zorgverzekeringspakket, sloeg geldGROENwassen hier niet aan. Desalniettemin sparen Martine en Marita op eigen voet door voor LED en isolatie.

foto Martinefoto Marita 2

 

Het verhaal van Martine en Marita
“Sinds 1996 werken wij enthousiast met spiritualiteit vanuit een holistische visie. We geven coaching en consulten en een op HBO-niveau erkende opleiding therapie op natuurgeneeskundige basis. Ons grotere doel hierbij is het leveren van een bijdrage aan een samenleving met meer kwaliteit en geluk. Wij werken daaraan via contact met wezen en ziel, aurareading en healing aan individuele bewustzijnsverandering, omdat veranderingen die van binnenuit komen het meest duurzaam zijn. Ons huis/bedrijf ligt midden in het groen op het mooie authentieke eiland Marken.”

Waarom meedoen aan geldGROENwassen?
“We hebben veel zelf met natuurlijke materialen verbouwd maar hebben nog best een paar wensen op gebied van energie besparing, bijvoorbeeld de vloer van onze benedenverdieping is veel te koud, we willen hem erg graag laten isoleren. Ook hebben we op een paar punten nog geen dubbelglas. Daar willen we graag verandering in brengen en daar past geldGROENwassen natuurlijk heel goed bij!”

Naam ondernemers: Martine Robijns en Marita van de Vooren
Adres: Wittewerf 7, 1156 CS Marken
Sparen voor:
vloerisolatie en/of dubbel glas
U spaarde mee als:
u een strip waardebonnen koopt van € 250, hiervoor krijgt u € 300 terug. De waardebonnen a € 50 per keer zijn in te wisselen voor coaching, aurareading en healing, free-flow, huisreading, feng shui, tarot, cognitieve mindfulness therapie.
Huidig energieverbruik:
… kWh per maand
Verwachte daling in energieverbruik na investering: 
… kWh per maand