Kerstpakket

geldGROENwassen kerstpakket in Wageningen

Natuurslagerij Keijzer & van Santen was met groot succes de eerste geldGROENwassen deelnemer in Wageningen. Klanten kochten in de slagerij 6 waardebonnen voor de prijs van 5. Ze betaalden €100,- maar kregen hier €120,- aan waardebonnen voor terug. Deze waardebonnen kunnen in 6 kwartalen bij de slagerij ingewisseld worden. Binnen enkele dagen waren alle waardebonnen verkocht en was het kapitaal bij elkaar voor de zonnepanelen. De slagerij heeft nu een lagere energierekening, klanten een mooie bonus en de zonnepanelen wekken duurzame energie op. Zo is het geld GROEN gewassen!

Wilt u als Wageningse winkelier ook graag uw energiekosten verlagen? Wilt u net als de natuurslagers samen met uw klanten sparen voor zonnepanelen, LED of isolatie? In Wageningen werkt coöperatie Wageningen op Zon samen met geldGROENwassen en de gemeente om dit ook voor uw winkel mogelijk te maken. De eerstvolgende 10 deelnemende winkeliers krijgen van gemeente Wageningen een geldGROENwas-pakket t.w.v. ruim €500! (promotiematerialen, waardebonnen met uw bedrijfsnaam en logo, begeleiding en een eventuele energiequickscan). Wees er snel bij!

GGW-WoZ

Waarom samenwerken?
Samen is leuker, slimmer en lokaler. Coöperatie Wageningen op Zon stimuleert de toepassing van zonne-energie in Wageningen. Naast de realisatie van een zonnecentrale voor burgers bij het Marin ondersteunt de coöperatie ook Wageningse ondernemers die interesse hebben in zonne-energie op hun dak of energiebesparende maatregelen als LED verlichting. Coöperatie Wageningen op Zon kent lokale ondernemers en bewoners en is daarom het eerste aanspreekpunt voor ondernemers die geld GROEN willen wassen in Wageningen. Door samen te werken met gemeente Wageningen kunnen wij ondernemers een mooi (kerst)pakket bieden.

Wilt u als winkelier ook geldGROENwassen in Wageningen en gebruik maken van deze actie? Mail frank.zegers(at)wageningenopzon.nl.

Ook u als Wageningse klant kunnen wij een mooi (kerst)pakket bieden t.w.v. maximaal €120: Lees verder.