InspiRadiance logo

InspiRadiance seminars

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Het verhaal van Saskia Bosman
“Ik ben bioloog en heb onderzoek gedaan op biomedisch gebied, celbiologie, aan hersenen en bewustzijn en ook aan landbouwgewassen. Ik ben 21 jaar geleden gestart met SOTHIS Seminars (inmiddels heet het bedrijf InspiRadiance) omdat ik waardevolle wetenschappelijke kennis tegenkwam over onder andere hersenen en bewustzijn, die middels oefeningen ingezet kan worden voor de ontwikkeling van iedereen. Dus heb ik deze kennis uit de ivoren torens van de wetenschap gehaald en omgezet in lezingen, ervaringsbijeenkomsten en workshops door het hele land heen, die voor iedereen te volgen zijn, met leuke, inspirerende oefeningen. De laatste stand van de wetenschap wordt bijgehouden en de lezingen en workshops worden voortdurend aangevuld met nieuwe informatie en soms ontstaat er een nieuwe workshop uit. Ik merk dat mensen na een workshop door gaan met de oefeningen en zich verder in het onderwerp verdiepen. Soms hoor ik dat mensen met bijvoorbeeld lichte geheugen-, zintuig- of concentratieproblemen beter gaan functioneren. Soms krijg ik zelfs berichten terug dat sluimerende talenten wakker geworden zijn.”

Waarom meedoen aan geld GROEN wassen?
“Ik doe graag mee aan geldGROENwassen om bij te dragen aan de duurzaamheid in de wereld en om een voorbeeldbedrijf te worden in duurzaamheid. Ik begin met het sparen voor een energie- en waterzuinige vaatwasser. Als dit lukt dan volgen er nog meer verduurzamingsmaatregelen, zoals meer zonnepanelen op mijn dak. Ik woon al 14 jaar in een duurzame wijk en mijn kantoor is in huis. Maar het kan natuurlijk altijd nóg duurzamer!” tekst: Saskia Bosman.

Naam ondernemer: Dr. Saskia Bosman
Adres: Martinus Nijhoffpad 15, 4103 WP Culemborg
Website: http://www.inspiradiance.nl
Spaart voor: energie- en waterzuinige vaatwasser
U spaart mee als: u waardebonnen koopt voor €250, hiervoor krijgt u €300 (6 x €50) aan waardebonnen terug, en/of als u waardebonnen koopt voor €50, hiervoor krijgt u €60 (6 x €50) aan waardebonnen terug. Hiermee kunt u (een deel van) een workshop(cyclus) of lezing(cyclus) betalen. Vanaf 1 januari 2016 kunt u de waardebonnen kopen. Ze zijn geldig t/m 31 december 2018. Geïnteresseerd? Neem dan contact op met Saskia, inspiradiance(at)gmail.com
Huidig energieverbruik: 0 kWh per maand; er wordt nu nog met de hand afgewassen
Verwachte daling in energieverbruik na investering: geen, mogelijk wel een daling in waterverbruik