Enschede-GROOT kopie

GROENE inspiratie uit Enschede

Met gemeente Enschede heeft geldGROENwassen een licentieovereenkomst. Dat wist u natuurlijk allang! Hier kunt u de overeenkomst bewonderen en inspiratie opdoen.

Ondernemers uit Enschede die ook geld GROEN willen wassen, kunnen voor hun eerste vragen niet alleen terecht bij info(at)geldgroenwassen.nu, maar ook bij Duco Hoek van het ondernemersloket in Enschede: d.hoek(at)enschede.nl.

gemEnschede

GoPlanet Speedworld en Ecocentrum EMMA waren de eerste Enschedese ondernemers die geld GROEN gingen wassen, zij zijn inmiddels beiden gestart met de waardebonnenverkoop. geldGROENwassen is een deal waarbij klanten hun spaargeld inzetten bij hun favoriete (buurt)ondernemers. De ondernemers betalen van dat geld energiebesparende maatregelen en hun klanten krijgen in ruil waardebonnen met bonus in retour. Running Center Enschede heeft ook aangegeven mee te willen doen.

Enschedese ondernemers konden tot 31 april 2014 nog gratis meedoen aan de pilot geldGROENwassen. Inmiddels betalen bedrijven €500 voor deelname. Hiervoor krijgt u o.a. promotiemateriaal, persoonlijke waardebonnen, een eigen geldGROENwas-meter, een plek op onze website én 6×15 min ondersteuning/raadpleging van het geldGROENwassen team.