logo Compassie in Cocreatie

Compassie in Cocreatie coacht geld GROEN

Compassie in Cocreatie is het coachingsbedrijf van Anne Stijkel. Anne is sinds 15 november gestart met de verkoop van geldGROENwassen waardebonnen, om te sparen voor een A+++ keuken. Vervolgens heeft zij gespaard voor isolatie van de hal en een winddichte voordeur. Deze twee vergroeningsinvesteringen zijn inmiddels gerealiseerd! Anne spaart lekker verder en gaat nu voor een elektrische fiets, je kunt bij haar dus wederom bonnen kopen. Hieronder het verhaal van Anne.

Anne

 

Naam ondernemer: Anne Stijkel
Adres: Maldenhof 477, Amsterdam
Spaart voor: een energiezuinige renovatie van haar keuken, isolatie hal en elektrische fiets.
U spaart mee als: u een strip waardebonnen koopt van €125 ex BTW, hiervoor krijgt u €150 terug. De waardebonnen a €25 per keer zijn in te wisselen voor 15 minuten flitscoaching. De complete set is ook in te wisselen voor 1 lange sessie.
Huidig energieverbruik: 2200 kWh per jaar
Verwachte daling in energieverbruik na investering: 800 kWh (energiezuinige keuken), minder gasverbruik door isolatie en winddichte deur

 

 

Het verhaal van Anne
“Ik heb lange tijd voor vier verschillende universiteiten en een stichting (milieubewustzijn) gewerkt. Vanuit en tijdens mijn werk voor de stichting milieubewustzijn, zette ik mijn eigen stichting op (Stichting Triple I-S): onderzoek en scholing in inclusief denken en doen m.b.v. vernieuwende duurzaamheidsconcepten. Toen ik me volledig op mijn eigen Stichting Triple I-S ben gaan richten, heb ik ook mijn eigen coachingsbedrijf Compas-sie in Cocreatie opgezet. Ik coach mensen binnen mijn netwerk. De coaching die ik geef is heel specifiek. Cocreatie is kortgezegd een manier om het beste uit jezelf te halen en dat samen met anderen in te zetten bij je innerlijke roeping om verantwoordelijkheid te dragen voor het grotere geheel, de gemeenschap, de aarde, de natuur. Mijn coaching is help yourself gericht, waarbij we kijken naar zowel het innerlijke als het uiterlijke milieu, en naast de bekende 3 Ps naar 5 aanvullende Ps voor ‘Personal’: Passion, Pain, Peace, Power en Pleasure.”

“Waarom je flitscoachingsbonnen zou kopen? Omdat je zo vaak een moment hebt van O wat wil ik dit probleem of deze korte vraag graag eventjes aan iemand voorleggen! Juist voor die momenten is flitscoaching ideaal. Het is laagdrempelig en snel. Het liefst zou ik geldGROENwassen toepassen voor gewone coachingssessies, maar dat is te duur om met het waardebonnensysteem te doen. Mijn coaching is bedoeld voor ieder die het verschil wil en durft te maken
en daar – zo nodig – bezielde begeleiding en inspirerende voorbeelden bij zoekt.”

Anne-hulde

Mijn wensenlijstje
“Mijn keuken is meer dan 16 jaar oud. Ik wil graag 3 van mijn oude energie slurpende elektrische apparaten vervangen door een A+++ koelkast en oven, en een inductiekookplaat (ter vervanging van gas). Ook wil ik 8 halogeen inbouwspotjes vervangen door LED. Dit levert mij een aanzienlijke besparing in mijn energieverbruik op: naar schatting €200 per jaar. Nadat deze wens was gerealiseerd, en ik heerlijk duurzaam heb kunnen koken tijdens de kerst voor mijn familie, ben ik gaan sparen voor isolatie van mijn hal en een winddichte voordeur. Ook deze investering is inmiddels gedaan. Zo werk ik in stapjes toe naar een situatie waarin ik ‘van het gas af’ ben.
Op dit moment spaar ik met geldGROENwassen voor een elektrische fiets. Mocht ik dit bedrag niet bij elkaar gespaard krijgen, dan leg ik een deel van het geld zelf bij.”