GGW-1jaar

1 jarig jubileum!

Op 7 september 2013 werd ’s werelds eerste groenwasserij geopend; vanaf die dag was het project geldGROENwassen gelanceerd. En hoe! Wethouder Nevin Özütok gaf een prachtige speech tijdens de opening, en dankzij het DWI hadden wij o.a. Jane die de sterren van de hemel zong en Ahmed die iedereen van koffie voorzag.

Schermafbeelding 2014-04-03 om 18.25.42 GGW-1jaar

Inmiddels zijn we een jaar verder en zijn er zo’n 25 deelnemende bedrijven en instellingen verwikkeld in het groenwasprogramma. Middels geldGROENwassen werd er al 20.400 kg CO2 bespaard en staat er nog eens 82.000 kg CO2 besparing in de planning.

En we willen meer! Daarom zijn we nog steeds op zoek naar nieuwe geldGROENwassers.

  • Ben je (buurt)ondernemer, wil je je eigen bedrijf vergroenen maar weet je niet hoe en heb je niet al het geld op de plank liggen? Laat het ons weten, dan bespreken we samen de mogelijkheden.
  • Ben je (buurt)ondernemer, maak je voldoende winst, en zou je dit graag investeren in zonnepanelen op het dak van een ander i.p.v. het op de bank te laten staan? Laat het ons weten, dan bespreken we samen de mogelijkheden.
  • Ben je (ouder, eigenaar of medewerker van) een school, kinderboerderij of andere maatschappelijke instelling en zie je graag zonnepanelen op het dak liggen zonder dat de instelling daar zelf voor investeert? Laat het ons weten, dan bespreken we samen de mogelijkheden.

Ben je nieuwsgierig en enthousiast geworden om ook geld GROEN te gaan wassen en heb je een andere vraag dan hier boven staat? Stuur een mail naar info(at)geldgroenwassen.nu