geldGROENwasprogramma voor ondernemers

Zo wordt ook u – stapsgewijs – een geldGROENwasser:

  1. Verliefd (we hebben elkaar gevonden en voelen een vonk)
  2. Verloofd (u tekent een intentie verklaring)
  3. Getrouwd (1e motivatiegesprek, health check, uitdenken groenwas-actie, ondertekenen overeenkomst)
  4. Groene flirt (start waardebonnenverkoop)
  5. De daad (realisatie duurzame investering)

meedoen als ondernemer

Als ondernemer kunt u investeren in uw eigen bedrijf. Dan doorloopt u het bovenstaande geldGROENwasprogramma. Maakt u winst en bent u al aardig groen? Dan kunt u geldGROENwassen door zonnepanelen te leggen op het dak van een maatschappelijke instelling. Ook dan doorloopt u het bovenstaande geldGROENwasprogramma. Samen met de maatschappelijke instelling gaat u deze overeenkomst aan.

meedoen als gemeente of energiecoöperatie

Als energiecoöperatie of gemeente kunt u ook geldGROENwassen. Bent u als energiecoöperatie op zoek naar een manier om MKB en bewoners aan de slag te krijgen met duurzame energie, en uw energiecoöperatie op de kaart te kunnen zetten? Of zoekt u als gemeente een manier om met bewoners met energiebesparing/duurzame energie opwek aan de slag te gaan? Als energiecoöperatie of gemeente kunt u licentienemer worden. Hiervoor tekent u deze licentienemersovereenkomst.

meedoen als maatschappelijke instelling

Als maatschappelijke instelling kunt u ook deelnemen aan geldGROENwassen. U zoekt een bedrijf waarmee u een binding heeft, en welke uw dak van zonnepanelen zou willen voorzien. Hou deze aandachtspunten in de gaten. Ook als maatschappelijke instelling doorloopt u het geldGROENwasprogramma. Samen met het bedrijf gaat u deze overeenkomst aan.

meedoen als klant

Als klant kunt u natuurlijk geldGROENwassen waardebonnen kopen bij een van onze deelnemers. Ook kunt u als klant uw favoriete winkel overtuigen mee te doen.