Zonnepanelen2

Bonnenverkoop Ekoplaza gaat hard

Eind september 2013 startte Ekoplaza Amsterdam met een bijzondere groene actie: zij vroegen hun klanten geldGROENwassen waardebonnen te kopen voor €250 waarvoor klanten €300 aan boodschappen tegoed kregen. Met dit geld investeerde Ekoplaza in zonnepanelen op het dak van kinderboerderij ‘t Brinkie.

Ekoplaza ging door met de geldGROENwas-actie om te sparen voor zonnepanelen op andere maatschappelijke daken. En het gaat zo hard met de bonnenverkoop, dat de actie even on hold is gezet, tot er een nieuw maatschappelijk dak belegd kan worden met zonnepanelen. Daarbij hebben wij uw hulp nodig: weet u een Amsterdams maatschappelijk dak dat staat te popelen om zonnepanelen op zijn dak te krijgen? Weet u bestuur, raad en/of organisatie warm te maken voor duurzame energie? Laat het ons weten via info(at)geldgroenwassen.nu.

Overigens beperkt deze actie zich niet tot Amsterdam en Ekoplaza, andere dorpen, steden en bedrijven kunnen ook meedoen. Uw hulp kunnen we daarbij goed gebruiken: speur naar daken van maatschappelijke instellingen die wel wat zonnepanelen kunnen gebruiken, en laat het ons weten!